NGC Logo
 

Habilitetserklæring for personer, der skal bistå NGC med rådgivning, undervisning og/eller sagsbehandlingUdfyld venligst alle påkrævede oplysninger i skemaet.Læs mere på: https://ngc.dk/ 

Habilitetserklæring(* Skal udfyldes)

Personoplysninger

Opgavetype

Såfremt der er spørgsmål til udfyldelsen af denne erklæring, kan der rettes henvendelse til juristerne i direktionssekretariatet i Nationalt Genom Center.

Oplysninger om personlig interesse

Underskrift

Jeg har efter min bedste overbevisning ingen yderligere uvedkommende interesser, som kan påvirke mit objektive arbejde for Nationalt Genom Center. Hvis der sker ændringer, udfylder jeg straks en ny erklæring, hvoraf ændringerne fremgår.

Erklæringen offentliggøres på National Genom Centers hjemmeside.

Udskriv venligst denne side (erklæringen), inden du klikker på ”Indsend”. Dit print skal underskrives i hånden, indscannes og sendes til Nationalt Genom Center på mail kontakt@ngc.dk

Vær venligst opmærksom på, at erklæringen først er modtaget af Nationalt Genom Center, når du har modtaget en standardkvittering på e-mail. Har du ikke modtaget en kvittering på e-mail inden for 24 timer, beder vi dig skrive til NGC på kontakt@ngc.dk. Standardkvitteringen vil ikke indeholde en kopi af din erklæring.