STPS Logo
 

Ansøgning om dataadgang (Forskermaskine)Udfyld nedenstående formular om adgang til data via Forskermaskinen hos Sundhedsdatastyrelsen.Følg venligst vejledningerne fra Forskerservice:

https://sundhedsdatastyrelsen.dk/da/forskerservice

Vær dog særligt opmærksom på følgende:


Autorisation
Har dit forskningsmiljø en autorisation hos Sundhedsdatastyrelsen, skal du oplyse jeres FABID (autorisationsnummer).
Har dit forskningsmiljø ikke en autorisation, skal du sammen med ansøgningen om dataadgang på Forskermaskinen søge om, at dit forskningsmiljø bliver autoriseret. Det kan du gøre ved at vedhæfte en ansøgning om autorisation. Find skema og vejledning på hjemmesiden.


Godkendelse fra den dataansvarlige institution
Du skal vedhæfte dokumentation for, at din dataansvarlige institution har vurderet og godkendt, at der må behandles personoplysninger i forbindelse med dit forskningsprojekt.


Brugeradgang til data på Forskermaskinen
Alle personer, der skal have adgang til data, skal oprettes som forskermaskine-brugere. Anvend knappen "Tilføj bruger", hvis der er mere end én bruger, der skal have adgang til data i projektet. For personer, der allerede er brugere under det autoriserede miljø, skal du angive deres fsk-brugernavn. For personer, der ikke er brugere i forvejen, skal du oplyse, hvilke analyseværktøjer (servere) de har behov for adgang til.

 
Ved fejl i udfyldelse af formularen forsvinder eventuelle vedhæftede filer. Husk derfor at tilføje eventuelle dokumenter igen.

Ansøgning om dataadgang (* Skal udfyldes)

Autorisationsoplysninger

Projektoplysninger

RegistreBetaler

By

Betalingsoplysninger

Projektansvarlig

By

Bruger

By


Bilag til ansøgning

Leveringsbetingelser og fakturering

Vær venligst opmærksom på, at ansøgningen kun er modtaget af Forskerservice, hvis den projektansvarlige har modtaget en kvittering på e-mail. Har I ikke modtaget en kvittering på e-mail inden for 24 timer, så skriv til Forskerservice på forskerservice@sundhedsdata.dk