STPS Logo
 

Ansøgning om dataudtræk til andet databehandlingssted (end Forskermaskinen)Anvend nedenstående formular, hvis du har behov for at få data leveret til Danmarks Statistik eller til et andet databehandlingssted. Vær opmærksom på at Forskerservice primært videregiver data via Forskermaskinen og Danmarks Statistik, og at vi kun i særlige tilfælde leverer data til andre databehandlingssteder. Læs mere om dette på vores hjemmeside.


Vær opmærksom på følgende, når det gælder godkendelser:

Hvis du ansøger om adgang til persondata, skal du altid vedhæfte dokumentation for, at din dataansvarlige institution har vurderet og godkendt, at der må behandles personoplysninger i forbindelse med dit forskningsprojekt.

Alt efter projektet kan ansøgningen også kræve godkendelse(r) fra andre myndigheder.


Læs mere på: https://sundhedsdatastyrelsen.dk/da/forskerservice 
Ved fejl i udfyldelse af formularen forsvinder eventuelle vedhæftede filer. Husk derfor at tilføje eventuelle dokumenter igen.

Ansøgning om dataudtræk(* Skal udfyldes)

Projektoplysninger

Info

Info

Registre
Bilag til ansøgning

Betaler

By

Betalingsoplysninger

Projektansvarlig

By

Kontaktperson

By

Leveringsbetingelser og fakturering

Vær venligst opmærksom på, at ansøgningen kun er modtaget af Forskerservice, hvis den projektansvarlige har modtaget en kvittering på e-mail. Har I ikke modtaget en kvittering på e-mail inden for 24 timer, så skriv til Forskerservice på forskerservice@sundhedsdata.dk